Udskiftning af hpfi / hfi relæer

Som autoriseret el-installatør tilbyder vi hos Nordisk Elteknik ApS service og udskiftning af fejlstrømsafbrydere; både HPFI (også kendt som RCD) samt HFI. Har du mistanke om defekter i din fejlstrømsafbryder, er det vigtigt, at du kontakter en fagmand hurtigt, da det kan føre til alvorlige personskader.

Vi har naturligvis det nødvendige udstyr til at udføre en effektiv og hurtig diagnosticering af både HPFI og HFI. I forbindelse med vores autorisation, og KLS stilles der krav til, at vi kalibrerer vores testapparat hvert år. Derudover fører vi hyppig intern kontrol, så vi altid er sikre på, at vores udstyr funktionsdygtigt.

Fejl i fejlstrømsafbryderen kan føre til alvorlig personskade

Et fejlstrømsrelæ har til formål at beskytte dyr og mennesker mod elektriske stød som følge af fejlstrøm, og relæet er i dag et krav ved alle el-installationer. I private hjem sidder oftest et HPFI relæ, som tillader mindre gennemgang af strøm inden afbrydelse, end HFI relæet gør. Sidstnævnte findes oftest i driftsmiljøer, der eksempelvis har større edb-installationer. De fleste relæer er installeret med en testknap, som gør det muligt for brugeren at teste relæets funktion.

Som udgangspunkt er ejeren og brugeren altid ansvarlig for beskaffenheden af sine el-installationer. Hertil kommer dog, at vi som autoriseret elektriker, hæfter for fejl i vores installationer – hvilket naturligvis hører til de ekstreme sjældenheder.

Skal vi klare en udskiftning af hpfi / hfi relæet hos dig?

Oplever du problemer med din fejlstrømsafbryder, er du altid velkommen til at kontakte os telefon +45 78 100 200 eller e-mail info@nordiskelteknik.dk. Har du brug for akut hjælp, kan du kontakte os døgnet rundt på +45 25 13 13 99. Vi står klar til at udskifte jeres fejlstrømsafbrydere, fra vores hjemby Rødovre – Vi leverer til store dele af Sjælland.