Elektriker Frederiksberg

Har du brug for hjælp af en elektriker på Frederiksberg? I Nordisk Elteknik kører vi ud til alle områder på Frederiksberg, fra Frederiksberg Have i syd ,til Fuglebakken i nord. Vi har erfaring med at udføre opgaver for alle slags kunder, uanset om det drejer som om private, erhverv eller boligforeninger. Vores autoriserede elektrikere har mange års erfaring inden for branchen, og vi kan derfor udføre en lang række opgaver inden for el, data, byggestrøm og mere.

Vores professionelle fagfolk stræber altid efter at levere et højt niveau af service og et arbejde, som vi kan være stolte af. Vi leverer aldrig en ydelse, vi ikke selv ville kunne stå inde for i vores eget hjem.

Har du brug for en elektriker på Frederiksberg? Du kan få fat på os på tlf. +45 78 100 200, sende en mail til info@nordiskelteknik.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så kan vi få en uforpligtende snak om din opgave og give dig et konkurrencedygtigt tilbud på den.

Står du med et akut problem som ikke kan vente, er du også velkommen til at ringe til vores vagt telefon på +45 78 100 201.

El installatør & elektriker på Frederiksberg med bred erfaring

Vores autoriserede elektrikere på Frederiksberg har mange års erfaring i rygsækken, og vi er derfor i stand til at løse opgaver inden for en bred vifte af områder. Herunder kan du se et udsnit af, hvilket opgaver vi har løst for vores kunder på Frederiksberg, i Vanløse, Valby og resten af Københavnsområdet:

Hvis du har en opgave eller et projekt, som du ikke kan gennemskue, om vi kan hjælpe med, så kontakt os.

Vi servicerer mere end 30 boligselskaber i København

I Nordisk Elteknik kan vi vores kram, hvilket bakkes op af vores kunder. Vi servicerer i dag mere end 30 boligselskaber rundt omkring i København, herunder på Frederiksberg. Vi har også en række andre store, tilfredse kunder – herunder Ejendomsvirke, Datea, Nordea Ejendomme, EjendomsInvest m.fl.

Men en stor del af vores kunder er også små, private kunder. Uanset om vi arbejder med en stor erhvervskunde eller en almindelig privatkunde, så er vores tilgang altid den samme. I samarbejde med dig som kunde finder vi frem til den optimale løsning, og vi kan også yde rådgivning og vejledning igennem hele processen.