Elektriker Frederiksberg med kvalitet & hurtig service

Har du brug for hjælp af en elektriker på Frederiksberg? Vi giver gerne et gratis tilbud på din opgave! Vi har erfaring med at udføre opgaver for alle slags kunder, uanset om det drejer som om private, større erhvervsopgaver eller faste opgaver for boligforeninger. Vores autoriserede elektrikere har mange års erfaring inden for branchen, og vi kan derfor udføre en lang række opgaver inden for el, data, byggestrøm og mere. Hos Nordisk Elteknik kører vi ud til alle områder på Frederiksberg, fra Frederiksberg Have i syd, til Fuglebakken i nord.

Vores professionelle elektrikere på Frederiksberg stræber altid efter at levere et højt niveau af service og et arbejde, som vi kan være stolte af. Vi leverer aldrig en ydelse, vi ikke selv ville kunne stå inde for i vores eget hjem.

Har du brug for en elektriker nær dig? Du kan få fat på os på tlf. +45 78 100 200, sende en mail til info@nordiskelteknik.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så kan vi få en uforpligtende snak om din opgave og give dig et konkurrencedygtigt tilbud på den.

Står du med et akut problem som ikke kan vente, er du også velkommen til at ringe til vores vagt telefon på +45 78 100 201.

El installatør & elektriker på Frederiksberg med bred erfaring

Vores autoriserede elektrikere på Frederiksberg har mange års erfaring i rygsækken. Vi er derfor i stand til at løse opgaver inden for en bred vifte af områder og specialer. Herunder kan du se et udsnit af, hvilke opgaver vi har løst for vores kunder på Frederiksberg, men også som elektriker i Vanløse, elektriker i Valby og resten af København:

Hvis du har en opgave eller et projekt, som du ikke kan gennemskue, om vi kan hjælpe med, så kontakt os.

Vi servicerer mere end 30 boligselskaber i København

Hos Nordisk Elteknik kan vi vores kram, hvilket bakkes op af vores kunder. Vi servicerer mere end 30 boligselskaber rundt omkring i København, herunder også på Frederiksberg. Vi har en række andre store og tilfredse kunder – såsom Ejendomsvirke, Datea, Nordea Ejendomme, EjendomsInvest m.fl.

Men en stor del af vores kunder er også små, private kunder. Uanset om vi arbejder med en stor erhvervskunde eller en almindelig privatkunde, så er vores tilgang altid den samme. I samarbejde med dig som kunde finder vi frem til den optimale løsning. Vi kan også yde rådgivning og vejledning igennem hele processen. Står du og mangler en akut elektriker til relæet der slår fra, montering af en vaskemaskine eller en elektriker til den større totalrenovering – så skal du kontakte os.

Elektriker på Frederiksberg tjekker spænding

Din elektriker til enhver problemstilling

Vores kompetencer og erfaring spænder bredt og hos Nordisk Elteknik kan vi hjælpe med flere forskellige typer opgaver. Kan du ikke finde din problemstilling her på siden, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi sørger for hele tiden at følge med tidens tendenser og nyeste teknologi, så du kan være sikker på at du får den bedste løsning hos os.

Står du og skal have installeret ladeboks til din elbil i boligen eller på arbejdspladsens parkeringsplads. Skal du foretage fejlsøgning på kabelfejl eller skal der føres el til det gamle københavnertoilet på 3 sal? Så ring til os! Ingen opgave er for stor eller for lille og vi har erfaring med det hele. Kontakt os med din opgave, så sender vi et skarpt tilbud til dig.

Nordisk Elteknik er din elektriker på Frederiksberg med hurtig udrykning ved akutte opgaver samt kvalitet og god service i højsædet.