Dataanlæg og Netværksinstallation

Vi har gennem de sidste 3 år mere end fordoblet vores opgaver inden for EDB-genren og har investeret i Fluke kat. 7 netværkstester (PDS- og fibertester) der giver de mest optimale målinger og tilhørende dokumentationer.

Inden for netværksinstallation løser vi bl.a. følgende opgaver:

  • Kabling i alle kategorier
  • Konnektering
  • Backbone kabling
  • Test og dokumentation

Vi tilbyder total-løsninger inden for små og mellemstore virksomheder samt kommuner & institutioner etc. med løsninger der passer til de specifikke krav.

Vi løser mange opgaver med netværksinstallationer i Rødovre, Vanløse, Frederiksberg og Brøndby men vi kører i hele Storkøbenhavn og i nogle tilfælde også på nord- og Vestsjælland. Vi har stor erfaring med at opsætte og leverer stabile netværksforbindelser både i private hjem såvel som på kontorer og erhvervsbygninger.

Vi eksperter i at løse opgaver såsom:

  • Opsætning og konfiguration af trådløst netværk (wi-fi)
  • Installation af fibernet
  • Tilslutning og konfiguration af diverse enheder og selve netværksenheder.
  • Rådgivning og support ift. nuværende installationer og netværk
  • Fejlsøgning og netværksinstallationer.

Hos Nordisk Elteknik kender vi værdien af en hurtig og velfungerende internetforbindelse. Vi ved hvordan vores arbejde hurtigst kan påvirkes negativt hvis forbindelsen ikke er hurtig og stabil. Et hurtigt netværk er i dagen Danmark en nødvendighed ift. effektiv virksomhedsdrift. Dette gælder både når det kommer til intern og ekstern kommunikation, men i lige så høj grad er en stabil forbindelse vigtig for at dine medarbejdere kan lave deres arbejde. I mange virksomheder er høj produktion betinget af en hurtig internetforbindelse og netop det, er vi hos Nordisk Elteknik eksperter i at levere. Har din virksomhed brug for at få optimeret jeres forbindelse? Kontakt Nordisk Elteknik og få foretaget en fejlsøgning eller netværksinstallation.

Få en stabil og hurtig forbindelse med en netværksinstallation

På de fleste danske arbejdspladser så vil som private hjem er det trådløse netværk, som tidligere nævnt en essentiel del af hverdagen. En langsom forbindelse ligger ofte til grund for irritation og frustrationer men det er ikke kun din internetpakke og udbyder der bærer hele skylden når hastigheden falder. Derfor kan du med fordel prøve at gøre følgende: Foretag en hastighedsmåling, evt. på din udbyders hjemmeside og kontroller om du får den hastighed du betaler for. Får du ikke den forbindelse som du burde, bør du overveje placeringen af routeren i hjemmet. Det er vigtigt af din router er placeret så centralt i hjemmet som muligt og at den ikke er afskærmet af reoler eller andre møbler. Routeren skal også matche boligens internetforbrug. Bliver det f.eks. spillet meget computer vil det stille højere krav til routeren. Er forbindelsen fortsat under det forventede kan det skyldes at der er for mange enheder, mobiler, tablets, fjernsyn, m.m. forbundet på samme tid.

Oplever du fortsat en dårligere hastighed end forventet kan du kontakte Nordisk Elteknik. Vi er eksperter i dataanlæg og netværksinstallationer og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få en optimal internetforbindelse.

Du kan kontakte os og få et uforpligtende tilbud på +45 78 100 200 eller via Info@nordiskelteknik.dk. Du kan også klikke her: Kontakt og udfylde kontaktformularen så kontakter vi dig med et tilbud.