Elektriker Brøndby

Har du problemer med dine el installationer? Synes du, at energiregningen er for høj? Eller har du brug for anden el service? Så er vores autoriserede elektrikere og energivejledere klar til at hjælpe dig. Nordisk Elteknik er din elektriker i Brøndby og omegn, når du har brug for assistance. Vi servicerer kunder i hele Brøndby – fra Brøndbyøster til Brøndbyvester og alt derimellem.

Vores elektrikere har mange års erfaring inden for arbejde med el, data, renoveringsopgaver og meget mere. Vi er fleksible i vores arbejde, og stræber efter at yde det højeste serviceniveau, vi kan. Vi udfører opgaver for både privatpersoner, virksomheder og boligselskaber overalt i Brøndby.

Hvis du leder efter en elektriker i Brøndby, så ring til os på +45 78 100 200, send en mail til info@nordiskelteknik.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om din opgave.

Har du brug for akut hjælp, er du også velkommen til at ringe til vores vagt telefon på +45 78 100 201.

El installatør i Brøndby med mange kompetencer

Vores autoriserede elektrikere har mange års erfaring inden for faget, og vi har derfor et meget bredt kompetencegrundlag. For blot at nævne et par områder vi arbejder med, udfører vi blandt andet opgaver inden for:

Som din lokale elektriker i Brøndby elsker vi at løse opgave i vores lokalmiljø. Har du en opgave, som kræver en elektriker i Brøndby, men er i tvivl om, om vi kan løse den? Så tag endelig kontakt til os, og lad os få en uforpligtende snak.

Din elektriker i Brøndby – Vi rådgiver og vejleder om de optimale løsninger

Med en autoriseret el installatør fra Nordisk Elteknik, er du garanteret en professionel og service-minded elektriker i Brøndby. Vi er medlem af Tekniqs Garantiordning, hvilket betyder, at du til enhver tid kan føle dig tryg og regne med arbejde af høj kvalitet.

Vi stiller naturligvis også gerne vores ekspertise til rådighed for vores kunder i form af grundig rådgivning og vejledning under hele forløbet. I samarbejde med dig finder vi frem til de bedste og optimale løsninger, der passer præcis til netop din opgave og dine behov. Kontakt din lokale elektriker i Brøndby.