Kompetencer

Vi er den foretrukne el installatør

Er du på udkig efter en el installatør i forbindelse med service, levering eller montering af en el installation til et privat hjem eller et erhverv? Hos Nordisk Elteknik ApS er alle vores montører erfarne og særdeles dygtige, hvorfor vi kan tilbyde resultater i topkvalitet og service, der afspejler den absolut bedste i branchen. Vi har mange referencer i Rødovre, Hvidovre, Vestsjælland, Nordsjælland samt København.

Bredt og moderne kompetencegrundlag

Som autoriseret elektriker arbejder vi for at levere installationer, som giver kunden effektivitet, driftsikkerhed og sikkerhed i brug. Både for erhvervskunder og private kunder er el installationer en afgørende del af hverdagen, hvorfor de bør fungere optimalt og uden forstyrrende afbrydelser.

Vores montører gennemgår jævnligt kurser, således vi altid kan tilbyde den mest moderne service – både angående montering af nye el installationer og service på eksisterende. Vi tager imod langt de fleste opgaver, og vi stiller naturligvis også gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du skulle have tvivlsspørgsmål.

Kontakt din lokale el installatør

Du kan se meget mere om vores forskellige kompetencer her på siden. Har du brug for hjælp i forbindelse med en opgave, der ikke fremgår direkte i oversigten, er du velkommen til at kontakte os alligevel – vi kan garanteret levere en løsning.

Vi svarer gerne på dine spørgsmål samt giver et uforpligtende tilbud på lige den løsning, du ønsker. Ring på telefon +45 78 100 200 eller send en e-mail til info@nordiskelteknik.dk. Du kan også kontakte vores vagttelefon på +45 25 13 13 99, hvis du har brug for akut hjælp.

Vi dækker Rødovre, Hvidovre, København og generelt store dele af Sjælland. Brug for en elektriker på Frederiksberg eller omegn – ring til os!