Elektriker Valby

I Nordisk Elteknik sætter vi en dyd i vores høje serviceniveau og mange års erfaring. Vores elektrikere har et bredt kompetencegrundlag inden for al slags arbejde med el installationer, data, tele, byggestrøm og meget mere. Når du har brug for en elektriker i Valby, så er vi klar til at hjælpe, uanset opgaven. Vi servicerer kunder i hele Valby, fra Toftegårds Plads og ud langs Gammel Køge Landevej, Vigerslev Allé, Valby Langgade og alt derimellem.

Vi stræber efter at være så fleksible i vores arbejde som muligt, og vi yder altid det højeste serviceniveau, vi kan. Vi udfører opgaver for både privatpersoner, virksomheder og boligselskaber overalt i Valby.

Har du brug for en elektriker i Valby? Så ring til os på +45 78 100 200, send en mail til info@nordiskelteknik.dk eller udfyld vores kontaktformular og fortæl os om din opgave. Så kan vi give dig et godt, uforpligtende tilbud.

Hvis du har brug for akut hjælp af den ene eller anden grund, er du også velkommen til at ringe til vores vagt telefon på +45 78 100 201.

El installatør & elektriker i Valby med et bredt kompetencegrundlag

Vores elektrikere i Valby har mange års erfaring og kan løse opgaver inden for langt de fleste områder inden for branchen. Du kan se samtlige af vores kompetencer her på hjemmesiden, men for blot at nævne et par eksempler, har vi bl.a. i Valby udført opgaver inden for:

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan løse din opgave eller ej, så ring eller skriv til os og lad os få en uforpligtende snak – for vi kan højst sandsynligt hjælpe dig.

Vi rådgiver og vejleder om de optimale løsninger

Når vi udfører opgaver hos vores kunder, gør vi det altid i samarbejde med kunden. På den måde kan vi finde ud af, hvad der vil være den mest idéelle og optimale løsning til netop jeres projekt eller opgave. Ud over vores håndværk tilbyder vores elektrikere selvfølgelig også deres ekspertise i form af rådgivning og vejledning under hele forløbet.

Nordisk Elteknik er desuden medlem af Garantiordningen hos Tekniq, hvilket garanterer dig en professionel og service-mindet elektriker i Valby.