Om os

Elektriker med mange års erfaring

Nordisk Elteknik er din autoriserede installatør i Rødovre og omegn. Vi er et elektriker firma med mange års erfaring inden for el installation, byggestrøm, installation af varmepumper og meget mere. Vi udfører typisk arbejde i Storkøbenhavn, men kører også ud til nord- og vestsjælland for de rette opgaver.

Med mange års erfaring indenfor branchen arbejder vi både for private såvel som erhverv og boligforeninger, og har blandt andet lavet arbejde for Datea, EjendomsInvest, Nordea Ejendomme m.m.

Optimale skræddersyede løsninger

Ingen installation er 100% ens. Vores erfarne montører er både fleksible og service-mindede i deres arbejde, og derfor sørger vi altid for, at vores løsninger er tilpassede netop dit behov. Vi skræddersyer den mest optimale løsning på din opgave, til en god og konkurrencedygtig pris.

Vi sørger selvfølgelig altid for at kvalitetssikre vores installationer, så vi er sikre på, at de overholder alle love og sikkerhedsreguleringer. Da vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere, kan vi desuden stå for renovering eller nybygning ved større projekter.

Få et godt tilbud

Har du en opgave, som du skal have løst? Så ring eller skriv til os, eller udfyld vores kontaktformular med en beskrivelse af din opgave. Så kan vi få en snak og give dig et rigtig godt tilbud.