Elektriker Vanløse

Er du en privatperson, som søger en elektriker i Vanløse til el installation i dit hjem? Ejer du en virksomhed, som skal have udført datainstallation i hele bygningen? Eller sidder du i bestyrelsen i en boligforening, som skal bruge et elektrikerfirma til at udføre el service? I alle disse tilfælde kan vi hjælpe dig. Nordisk Elteknik er din elektriker i Vanløse, når du har brug for hjælp til dine el installationer.

Fra vores base i Rødovre kører vi ud til alle områder af Vanløse. Vores autoriserede elektrikere har et højt serviceniveau og er både kvalitetsbevidste og fleksible – og så har de mange års erfaring inden for elektrikerfaget, hvilket betyder, at vi udfører opgaver inden for el, data, tele, sikring og overvågning, renovering og meget mere.

Hvis du har brug for en Elektriker i Vanløse, så er Nordisk Elteknik et godt valg. Ring til os på +45 78 100 200, send en mail til info@nordiskelteknik.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi har konkurrencedygtige priser, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om din opgave.

Er dit problem akut, er du også velkommen til at ringe til vores vagt telefon på +45 78 100 201.

El installatør i Vanløse

Vores autoriserede elektrikere har mange års erfaring i rygsækken, og vi er derfor i stand til at løse opgaver inden for en bred vifte af områder. Herunder kan du se et udsnit af, hvilket opgaver vi har løst for vores kunder på Frederiksberg og i resten af Københavnsområdet:

Hvis du har en opgave eller et projekt, som du ikke kan gennemskue, om vi kan hjælpe med, så kontakt os, din lokale el installatør og elektriker i Vanløse.

Vi servicerer både større og mindre kunder

I Nordisk Elteknik går vi op i vores håndværk, og det afspejler sig i vores tilfredse kunder. Vi har en lang række kunder i Vanløse og rundt omkring i Storkøbenhavn, både store og små. Vi har blandt andet udført opgaver for Datea, Ejendomsvirke, Nordea Ejendomme, EjendomsInvest m.m.

Men en stor del af vores kunder er også små, private kunder. Uanset om vi arbejder med en stor erhvervskunde eller en almindelig privatkunde, så er vores tilgang altid den samme. I samarbejde med dig som kunde finder vi frem til den optimale løsning, og vi kan også yde rådgivning og vejledning igennem hele processen.

Kontakt din lokale elektriker i Vanløse allerede i dag og få et gratis tilbud.