El-tavler & forsyningsarbejder

I Nordisk Elteknik holder vi os løbende ajour med produkter inden for tavlemateriel, for at kunne levere den optimale løsning til dig som kunde. Og det uanset om der er tale om almindelige boligtavler eller el-hovedtavler i større industribygninger.

Vi hjælper både private, erhverv og boligforeninger med deres el-tavler og forsyningsarbejde.

Skal du have installeret, udskiftet eller serviceret din el-tavle? Så ring eller skriv til os, eller udfyld kontaktformularen til højre – så kan vi få en snak om din opgave.

Specialbyggede el-tavler hos tavleproducenter

Når vi påtager os en opgave som installation eller udskiftning af el-tavler, gør vi en dyd ud af at skræddersy vores løsninger. Typisk tager vores montører ud og kigger på din opgave og laver en vurdering af, hvad der er behov for. Herefter bestiller vi specialbyggede tavler hos tavleproducenterne, som passer til netop dit behov.

Med en specialbygget el-tavle kan vi være helt sikre på, at tavlerne lever op til samtlige sikkerhedskrav med dokumentation for dette, samt at der er installeret fejlstrømsafbrydere – HFI, HPFI og RCD – for at beskytte mod eventuelle personskader.

Gruppetavlerne er udført iht. DS/EN61439-3 opbygget i fa. LK. Tavlerne er fremstillet i høj kvalitet med terminalrør på interne ledningsforbindelse samt opmærket med ”max A” ved automatsikringerne.

Forsyningsarbejde og servicering

Vores montører har mange års erfaring med el-tavler og forsyningsarbejde, og vi udfører ofte opgaver inden for disse områder:

  • Forsyninger fra kabelskabe og master
  • Hovedtavler
  • Fordelingstavler
  • Projektering, installation og servicering af el-tavler

Ovenstående er blot et udnit af, hvad vi har erfaring med. Hvis du er i tvivl, så kontakt os endelig.

Udskiftning af gamle el-tavler

Hvis du bor i en lidt ældre bolig, kan det give mening at få kigget på din el-tavle. Tavler i ældre boliger overholder typisk ikke længere de høje sikkerhedskrav, der stilles i dag, og kan derfor være usikre eller have fejl på deres fejlstrømsafbrydere.

Det kan i værste tilfælde betyde, at el-tavler som ikke er tidssvarende kan udgøre en brandfare eller forårsage personskade. Alt efter hvor gamle el-tavlerne er, kan man også effektivisere energiforbruget ved at udskifte gamle el-tavler.